Е-комуникация на гражданите и местното самоуправление - Павлова, Йоана (Научни трудове, 2018)
Настоящият доклад разглежда понятието за „гражданство“ в контекста на местното самоуправление. Анализирани са различни практики на комуникация и взаимодействие между гражданите и местната администрация. Направен е опит да се посочат добри и работещи практики и да се очертаят проблемните области с възможни решения.
Keywords: Комуникация; Граждани; Администрация; Управление