Административни аспекти на публичните електронни услуги - Кирилова, Катя (Научни трудове, 2019)
В статията се представят някои от административните аспекти при създаването на нови публични електронни услуги. Основната цел е на основата на предоставяните публични електронни услуги на студентите във връзка с тяхното кариерно развитие да бъдат предложени промени в посока подобряване и дигитализиране на основните административни процеси. Задачите са свързани с изясняване характеристиките на съществуващите към момента публични електронни услуги по кариерното развитие и предложения за промени в основните административни процеси. Постигнатите резултати са в посока изясняване силните страни на електронното портфолио, като елемент на кариерното развитие на студентите и предложение за конкретна технологична реализация.
Keywords: Административно обслужване; Публични услуги; Електронно управление