Влияние на кибер икономиката върху пазара на труда - Мичев, Георги (Научни трудове, 2020)
Засилващото се влияние на дигиталните технологии имат отражение върху икономиката в множество аспекти. В изследването се задава фокус върху влиянието на дигитализацията и автоматизацията върху пазара на труда. Целта е да се покаже ефектът от навлизащата кибер икономика и неизменната ? част от трансформацията на пазара на труда. За обект на изследването бива зададен пазарът на труда, а предмет е самата кибер икономика.
Keywords: Кибер икономика; Дигитална икономика; Пазар на труда