„Постправда“ ? заглавия и съдържание на материали от руски интернет-ресурси - Арсениев, Светослав (Научни трудове, 2020)
Статията разглежда тълкуванието на понятието „постправда“ в руски интернет източници. Очертават се предпоставките за появата на това явление, свързаните с него понятия, средата, в която то съществува, съответствието на съдържащото се в заглавията или съдържанието на материалите понятие „постправда“ на изложените факти и тяхната трактовка. Засягат се въпросите за техниките на манипулиране, където не липсата на информация, а „пренасищането" с такава, може да доведе до формиране на „неистински“, контекстуално „неверен“ прочит на определено явление.