Международните трудови стандарти като фактор за преодоляване на социално-икономическите последици на пандемията COVID-19 - Стайков, Ивайло (Научни трудове, 2021)
Научното изследване е посветено на ролята на Международната организация на труда за преодоляване на пандемията COVID-19 и на нейните дълготрайни социално-икономически последици. Разглеждат се приложимите международни трудови стандарти в условията на криза, вкл. и при пандемията COVID-19.