Нормативна уредба на счетоводството в Р. България в годините на преход - Башева, Снежана; Пожаревска, Румяна (Научни трудове, 2023)
Обект на изследване в статията е организацията и нормативната рамка на счетоводството в Р България след демократичните промени през 1989 г. Анализирани са в ретроспективен аспект положителните и негативните тенденции в периода 1991 – 2021 г.